VR
Apputvikling
Animasjon
Webutvikling
+ Mye mer

Vi søker alltid etter nye og kreative hoder som kan bidra til Best Shot Productions sine fremtidsplaner.
Utlyste stillinger finner du på denne siden, men vi tar gjerne imot en åpen søknad.

SALGSAVDELING

Vi søker nye kollegaer til vår salgsavdeling.
En dyktig selger kan selge snøball på Svalbard, men det er uansett en stor fordel å jobbe med salgbare produkter.

Er du den rette til å jobbe med moderne produkter av toppkvalitet til landets beste priser?
Har du erfaring med B2B salg, eller er villig til å lære, er du absolutt den rette kandidaten.

Vi tilbyr både fastlønn, garantilønn og provisjonslønn.
Med mulighet for hjemmekontor.  Se våre produkter

Send gjerne inn søknad med CV til: ad@bestshot.no
eller ring 400 41 786

KUNDEANSVARLIG

Vi søker medarbeider for diverse kontoroppgaver som kundekontakt, registrering av salg, fakturering og kundeoppfølging.

Send inn din søknad med CV til: post@bestshot.no

PRODUKSJONSAVDELING

Vi er på utkikk etter kreative mennesker som har erfaring og/eller utdanning i følgende yrker/felt: Web Design, Illustrator, Graphic Designer, Motion Designer, Copy Editor, Animatør, 3D Modeler,

Send inn din søknad med CV til: prod@bestshot.no

KUNDEOMTALER

Vi jobber hardt for 100% fornøyde kunder og viser dermed stolt fram våre kundeomtaler.
Vi tror på kraften i en autentisk tilbakemelding som også er et bevis på den positive innvirkningen våre produkter har hatt på våre verdsatte kunder.

Lasse Engesæth
Marin Elektro AS
Read More
Vi opplever at Best Shot Productions har tett oppfølging og kommunikasjon. Vi bestilte hjemmesiden vår som IOS og Android App. Appene fungerer som forventet, og ble levert raskt og etter avtale. Vår erfaring er at vi kan anbefale Best Shot Productions for andre som trenger tjenester innen deres fagområde.
Wenche og Geir Rune Karlinger
Lineage Moss Norway AS
Read More
Vi bestilte en 3D-animasjonsfilm som var raskt levert, god service, lett å kommunisere. Tommel opp! Anbefaler denne leverandøren.
Anne Grete T. Konradsen, Salg/Markedsføring Norgesvinduet Svenningdal AS
Read More
Jeg synes samarbeidet med Best Shot Productions har fungert utmerket og vi er veldig fornøyd med filmen. En kort film, som har fått plass til veldig mye. Gir en fin presentasjon om hvem vi er, og hva vi leverer av produkter. Filmen vil bl.a bli brukt ved bedriftspresentasjoner og kundemøter hvis knapphet på tid.
Gudmund Larsen, Adm. Dir. RVM Systems AS
Read More
RVM Systems er veldig fornøyd med animasjons filmen Best Shot Production har laget for oss. Vi opplevde temaet i produksjon som løsnings orienterte og enkle å samarbeide med. Vi kommer til å bruke filmen både internt og eksternt, da animasjonsfilmen enkelt og tydelig forklarer hvilke muligheter ReVend, vår nye APP kan tilby. Filmen har en god lengde og presenterer løsningen på en fortreffelig måte. Vi takker for samarbeidet!
Anne Bente Skjellum, kommunikasjonssjef
Read More
Ålesund kommune er veldig fornøyd med filmen Best Shot Production har laget for kommunen og samarbeidet i prosessen. Vi dro nok strikken litt vel langt når det gjaldt rettelser, men produksjonsselskapet var likevel lutter smil og glede - og løsningsorienterte. Vi kommer til å bruke filmen både internt og eksternt siden den på en enkel måte forklarer hva byen står for. Filmen har en god lengde og presenterer Ålesund på en fortreffelig måte. Vi takker for samarbeidet!
Andor Tellefsen, Daglig leder Atico AS
Read More
Samarbeidet med Best Shot Productions har vært upåklagelig. De er raske og effektive i kommunikasjon med forslag til gode løsninger. Filmen Best Shot Productions har laget for Atico er vi godt fornøyd med og vi opplever at de på en god måte beskriver oss og vårt virke.
Thomas Frydenlund, Daglig leder TOPRO Kompetanse AS
Read More
Vi er veldig fornøyd med sluttproduktet fra Best Shot Productions. De klarte å illustrere essensen i vårt budskap på en svært god måte. Veldig lite arbeid for oss. Vi skrev tekst, uthevet de ordene vi tenkte var essensielle, gav dem vår logo og fargevalg, samt en referanse på en tilsvarende film vi tenkte kunne brukes til inspirasjon. Resten ble fikset av dem. Enklere får det nesten ikke blitt. Veldig bra!
Betty-Karin Nørstebø, daglig leder Uvdal Maskinfabrikk AS
Read More
Uvdal Maskinfabrikk har benyttet Best Shot Productions til å lage en film for bruk i salgssammenheng. Vi er veldig godt fornøyd med både prosessen og resultatet. Hyggelige og flinke folk, samt rask og effektiv produksjon av filmen levert til riktig tid. Vennlig hilsen Betty-Karin Nørstebø, daglig leder Uvdal Maskinfabrikk AS
Jon Kåre Halstensen, Daglig leder
Nordic Emballasje AS
Read More
Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet. Best Shot Productions hadde tålmodighet med oss selv om vi gikk langt over tiden som var estimert mht oppstart. Hadde forslag til skisse og hvilke bilder/underlag vi skulle komme med. Etter noen runder fikk vi et resultat vi er veldig fornøyd med.
Steinar Hansen, Daglig leder
VELO Varetaxi AS
Read More
Vil absolutt anbefale Best Shot til de som kan tenke seg å få laget seg liten reklamevideo. Opplever samarbeidet som hyggelig, der produsent er tålmodig samtidig som de følger opp kunden sin. Jeg er meget fornøyd med resultatet, kan godt si at dette ble over min forventning.
Bjørn Ola Bakke, Daglig leder Pianoverkstedet Holthe og Bakke as
Read More
" Best Shot Productions AS har laget ny reklamefilm for oss. De var svært profesjonelle, og skjønte raskt hva vi var ute etter. Vi har absolutt fått en film vi er stolte av å presentere!"
Bjørn Steinar Lien, Daglig leder
Vifter & Miljø AS
Read More
Jeg viser til vår Video, som nå er ferdig produsert og levert til oss. Jeg er svært fornøyd med den prosessen vi har vært igjennom med Best Shot Productions i forbindelse med produksjonen av videoen. Stikkord her er : Profesjonalitet, velvilje, service og samarbeid. Både jeg og mine tre kollegaer er kjempefornøyd med resultatet. Vi skal nå benytte denne videoen på VVS-dagene 2016, den skal legges ut på vår nettside, samt på vår firmaside på Facebook. Vi vil etter hvert benytte videoen i all vår markedsføring mot våre kunder og samarbeidspartnere, for ved dette å styrke vår posisjon i markedet. Vi takker så mye for samarbeidet så langt, og vi kommer selvsagt til å kontakte dere igjen ved behov!
Tonje Heier
Munn- og Fotmalende Kunstneres Forlag AS
Read More
Takk til Best Shot Productions for produksjon av vår korteste informasjonsfilm. Det er ikke lett å få frem hele historien om hvordan Munn- og Fotmalende Kunstneres Forening og Forlagene ble til, i tillegg til å vise kunstnere, kunsten og produktene vi selger på 55 sekunder, men det synes vi Best Shot har klart å løse på en fin måte. Vi er fornøyd med resultatet og håper at flere og flere kan lettere gjøre seg kjent med oss ved hjelp av denne introen. Tusen takk for et godt produkt!
Jane Friis, Daglig Leder, FlatEarth Adventures
Read More
Vi, FlatEarth Adventures, ønsket en video som på en kul og inspirerende måte presenterte outdoor aktivitetene våre. Produksjonsansvarlig hos BestShot løste oppdraget på beste vis – han skjønnte med en gang hva det var FlatEarth Adventures ønsket å kommunisere, både innholdsmessig og måten som det skulle gjøres på. Produksjonstiden var attpåtil veldig kort, noe som var viktig for oss. Fra første dag videoen ble lagt ut på nettet ble den utrolig populær både hos våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er strålende fornøyd med videoen – masse skryt til BestShot Productions !
Pål Jøsok, Sveio Kulturskule
Read More
Takk for linken med endringene på reklamefilmen. Vi har sett filmen og alle likte den meget godt. Tusen takk for deres store innsats og arbeid! Best Shot Productions er godt anbefalt.
Anders Ek, Daglig leder
Read More
"Vi er svært fornøyd med videoen som ble laget til oss. Prosessen fram til endelig resultat var rask og effektiv og resultatet ble meget bra. Vi vil gjerne anbefale Best Shot Productions AS til andre som trenger en reklamevideo."
Previous
Next

KONTAKTSKJEMA

Vi er på utkikk etter kreative mennesker som er interessert i å jobbe med reklame.

Fyll gjerne ut skjema under, så tar vi kontakt.